Werving & Selectie

Bent u op zoek naar gekwalificeerd personeel? Jobsearch4U helpt u graag met de werving en selectie van professionals die uw organisatie versterken. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze kennis van de arbeidsmarkt vinden wij snel de juiste mensen. Vertel ons wie en wat u nodig heeft, en wij gaan aan de slag om een perfecte match te maken.

Persoonlijk en op maat

Bij Jobsearch4U staat persoonlijk contact voorop. Onze diensten zijn dan ook altijd op maat. Afhankelijk van uw behoefte kunnen we een deel of zelfs het gehele proces uit uw handen nemen. Daarbij zorgt uw account manager ervoor dat alles verloopt volgens afspraak.

Ook bij het werven en selecteren staat direct contact voorop. Een persoonlijk kennismakingsgesprek is altijd het startpunt bij Jobsearch4U. We onderzoeken niet alleen de professional op papier, maar willen ook weten wie de persoon is. Daarbij dringen wij snel door tot de kern. Pas wanneer wij zeker zijn dat iemand past bij uw bedrijf doen we een voorstel. Zo besparen we u tijd, moeite en geld.

Jobsearch4U is gespecialiseerd in het werven en selecteren van MBO, HBO en WO-niveau professionals in de volgende vakgebieden:

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken: