BEGELEIDING BIJ IEDERE STAP IN JOUW CARRIERE

Het vinden van een nieuwe baan vereist zelfkennis en focus. Je moet weten wat je wil en kan, waar jouw kracht ligt en hoe je dit effectief presenteert aan werkgevers. En natuurlijk de juiste contacten leggen. Jobsearch4U ondersteunt jou hierin door middel van persoonlijke begeleiding, waarbij wij ons onderscheiden door onze doelgerichte en nuchtere werkwijze.

Onze arbeidsmarktspecialisten zijn praktisch, soms confronterend, altijd inspirerend. Zodat jij met plezier naar je nieuwe werk gaat!

 

Career Guide is ons meest volledige traject en daardoor geschikt voor mensen die van begin tot eind ondersteuning willen bij het vinden en bemachtigen van de juiste baan.

Liever een korter traject? Kijk dan eens bij Job Guide of Job Search.

  1. We starten met een intakegesprek, waarna we de inhoud en lengte van het traject bepalen.

  2. Door middel van persoonlijke gesprekken, doelgerichte opdrachten en assessment brengen we jouw competenties in kaart, en ontwikkel je jouw persoonlijke marketingstrategie en presentatietechnieken. Ook leer je hoe je effectief gebruikmaakt van social media.

  3. Tegelijkertijd zetten wij het Jobsearch4U netwerk in om vacatures voor je te vinden.

  4. Passende vacature gevonden? Jobsearch4U begeleidt 1-op-1 gedurende het gehele sollicitatieproces.

De inhoud van het traject wordt altijd op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Iedere module van dit traject kan ook afzonderlijk afgenomen worden, zodat je alleen kiest wat jij nodig hebt.

Career Guide kan ook onderdeel zijn van een groter outplacement traject en bekostigd worden vanuit een transitievergoeding.

Career Guide modules

Career Guide bestaat uit verschillende modules met begeleiding van een arbeidsmarkspecialist. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Iedere module kan ook afzonderlijk afgenomen worden, zodat je alleen kiest wat jij nodig hebt.

PERSONAL POWER

Het vinden van werk begint met weten wat je in je mars hebt. Daarom starten we altijd met het in kaart brengen van jouw motivatie en competenties.

Dit doen we door middel van persoonlijke gesprekken, praktische opdrachten en eventueel psychologische tests. Hieruit ontstaat jouw arbeidsmarktprofiel, zodat je precies weet wat je kan en wat bij jou past.

SOCIAL GUIDE

Wist je dat 7 van de 10 vacatures nooit op het internet worden gepubliceerd? Daarom is het essentieel om je netwerk effectief in te zetten. Daarnaast moet je je kunnen onderscheiden van andere sollicitanten.

Onder begeleiding van een arbeidsmarktspecialist ontwikkel je een personal branding strategie, leer je social media in te zetten en train je jouw persoonlijke netwerkvaardigheden.

JOB SCAN

Tijdens de module Job Scan ondersteunen we je bij het doen van arbeidsmarktonderzoek en het maken van vacature-analyses. Door deze praktische oefeningen krijg je een duidelijk beeld van de actuele arbeidsmarkt en hoe jouw profiel hierop aansluit.

Samen met een arbeidsmarktspecialist stel je vervolgens een bron cv op, zodat in staat bent gericht op vacatures te reageren.

JOB FOCUS

Met Job Focus begeleiden we je gedurende het gehele sollicitatieproces. We zoeken mee naar vacatures en zetten het uitgebreide Jobsearch4U netwerk in om je baankansen te vergroten.

Samen stellen we een persoonlijk actieplan op en helpen we je met het opstellen van doelgerichte cv's en motivatiebrieven. Daarnaast bereid je sollicitatiegesprekken 1-op-1 met een arbeidsmarkspecialist voor, zodat het duidelijk is dat jij de beste kandidaat bent.

Praktische hulpmiddelen

Jobsearch4U vind het belangrijk dat mensen zelfredzaam zijn in het zoeken naar werk. Daarom ontwikkel je tijdens het Career Guide traject verschillende hulpmiddelen:

Job Guide helpt jou door:

VOLLEDIGE TRAINING

Alle vaardigheden voor werk zoeken komen aan bod

ACTIEVE ONDERSTEUNING

Door ervaren arbeidsmarktspecialisten

VOORBEREIDING

Begeleiding bij sollicitaties van begin tot eind

HULPMIDDELEN

Zodat je zelf de regie over jouw loopbaan kan nemen

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken: