INTERNE EN EXTERNE MOBILITEIT

Ondergaat u een reorganisatie, of is een medewerker vastgelopen in zijn carrière? Jobsearch4U brengt uw medewerkers intern en extern in beweging met begeleiding op maat. Wij onderscheiden ons daarbij in onze aanpak: praktisch, activerend en arbeidsmarktgericht.

Ook ondersteunen wij bij de werving en selectie van nieuw personeel.

Van werving en selectie tot loopbaanbegeleiding en outplacement, voor individuele medewerkers of grote groepen: onze ervaren arbeidsmarkspecialisten staan voor u klaar.

Onze diensten

MEDEWERKERSMOBILITEIT

Minder ziekteverzuim, hogere productiviteit én meer werkplezier: het hebben van betrokken medewerkers in de juiste functies is essentieel. Jobsearch4U helpt uw medewerkers hun persoonlijke kwaliteiten te ontdekken en optimaal te benutten door middel van assessment, training en loopbaanbegeleiding. Zo behoudt u gedreven medewerkers die duurzaam inzetbaar blijven.

OUTPLACEMENT

Wanneer het tijd is om afscheid van elkaar te nemen wilt u dat uw medewerker(s) snel weer elders aan de slag gaan. Jobsearch4U verzorgt effectieve outplacementtrajecten op maat voor individuen en voor groepen. Daarbij gaan we verder dan enkel jobsearching - onze specialisten zorgen ervoor dat mensen zelfredzaam zijn op de arbeidsmarkt.

HR-PROFESSIONALS TRAINING

Door de drukte van alledaagse werkzaamheden is er vaak te weinig tijd om alle trends bij te houden. De adviseurs van Jobsearch4U delen graag hun kennis van de arbeidsmarkt met uw HR-professionals tijdens een inspirerende sessie bij u op locatie.

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken:

WAAROM JOBSEARCH4U