GUIDING CAREERS

De juiste baan geeft mensen kracht. De kracht om te groeien, om te ondernemen, om trots te zijn. Jobsearch4U heeft daarom als doel werkzoekenden zelfredzaam te maken in het vinden van de juiste baan. Dit doen we op basis van persoonlijke begeleiding door ervaren arbeidsmarktspecialisten in combinatie met praktische en doelgerichte training.

Ieder traject wordt afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de klant, waarbij we op inspirerende en nuchtere wijze carrièreambities matchen met de actuele arbeidsmarkt. Daarbij durven wij te denken en te doen in het belang van de klant. Hierdoor krijgen én behouden mensen zelf de regie over hun loopbaan.

HET TEAM

MARK ABDUL

Al op jonge leeftijd maakte Mark carrière in de financiële dienstverlening, tot hij plotseling geconfronteerd werd met een lichamelijke beperking. Daarom besloot Mark in 2011 een carrièreswitch te maken en heeft achtereenvolgens werkervaring opgedaan in werving & selectie, als bemiddelaar voor langdurig werkzoekenden, als jobsearcher en als trainer. Hierdoor kon hij zich ontwikkelen tot arbeidsmarktspecialist. Dit resulteerde 2015 in de oprichting van Jobsearch4U.

Mark Abdul

DYAN KONING

Dyan’s loopbaan begon als assistent bij een startup gericht op social marketing. Nadat hij zijn marketing studie cum laude had afgerond werkte Dyan bij verschillende soorten organisaties, waaronder gemeenten, internationale bedrijven en sociale ondernemingen. Bij Jobsearch4U gebruikt hij zijn jarenlange ervaring in public relations om de personal branding strategie, presentatietechnieken en gespreksvaardigheden van mensen te ontwikkelen.

Dyan Koning

Wat anderen zeggen

Opdrachtgevers en Partners