OVER JOBSEARCH4U

Jobsearch4U heeft als uitgangspunt dat begeleiding naar de arbeidsmarkt praktisch en doelgericht moet zijn. Om succesvol werk te vinden moet er namelijk zo snel mogelijk een match gemaakt worden tussen sollicitant en werkgever.

Daarom richten wij ons op het bijbrengen van de vaardigheden en kennis die nodig is om op te vallen tussen andere sollicitanten.

Onze trainers leren mensen arbeidsmarktonderzoek te doen, leggen uit hoe recruiters denken, trainen sollicitatievaardigheden en bieden netwerkservices. Onze deskundige arbeidsmarktspecialisten geven directe ondersteuning waar nodig, waardoor zowel sollicitanten als werkgevers een voorsprong krijgen op de arbeidsmarkt. Een heldere propositie, waarbij we voor 100% tevredenheidsgarantie gaan.

Arbeidsmarktspecialisten

Wij richten ons daarbij op de vaardigheden en kennis die nodig is om op te vallen tussen andere sollicitanten, leren hoe recruiters denken, en bieden netwerk services aan. Een heldere propositie, waarbij we voor 100% tevredenheidsgarantie gaan. Onze deskundige arbeidsmarktspecialisten geven ondersteuning waar nodig is, waarmee zowel sollicitanten als werkgevers een voorsprong krijgen op de arbeidsmarkt.

Mark Abdul

Al op jonge leeftijd maakte ik carrière in de financiële dienstverlening, tot ik plotseling geconfronteerd werd met een lichamelijke beperking. Hierdoor besloot ik in 2011 een carrièreswitch te maken. Ik heb achtereenvolgens werkervaring opgedaan in werving en selectie, als bemiddelaar voor langdurig werkzoekenden, als jobsearcher en als trainer. Hierdoor kon ik mij ontwikkelen tot allround arbeidsmarktdeskundige.In 2015 besloot ik dit als ondernemer te doen met JobSearch4U als resultaat.

WERKWIJZE

Onze diensten worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften en mogelijkheden, waarbij concrete, realistische doelen worden gesteld.

ARBEIDSMOBILITEIT IS HET VERMOGEN OM TE BEWEGEN

Dit bespreken wij graag met U

Wat anderen zeggen

Opdrachtgevers en Partners