Germain Heiland
Teamcoach
Germain Heiland

Hele fijne begeleiding en hulp gehad van Mark bij de voorbereiding van een volgende stap in mijn carrière en bij het optimaliseren van mijn LinkedIn profiel. Mark is zeer deskundig en weet op een fijne manier het beste uit je naar boven te halen.

Brenda van der knaap
Brenda van der Knaap
HR Advies

Recentelijk heb ik bij Mark een LinkedIn training gevolgd. Dit was een zeer nuttige training die mij veel bewustwording heeft gebracht om LinkedIn zo optimaal mogelijk in te zetten! Van het kiezen van de juiste indeling en steekwoorden tot profilering van jezelf en je kwaliteiten en niet te vergeten het zoeken naar nieuwe contacten. Kortom, een heel handige training die je niet te veel tijd kost!

Vincent Pegt
Vincent Pegt
Fundaccountant

Mark Abdul heeft mij begeleid bij het vinden van een nieuwe baan. Het is iemand met een hands-on mentaliteit. Iemand die vooral praktich gericht is. Het resultaat staat voorop. Ik vind dat erg prettig en hebt de samenwerking met hem als heel positief ervaren.

Peter Haast
Peter Haast
Boekhouder

Ik ben in contact gekomen met Mark en ik heb hem leren kennen als een gedreven professional in zijn vakgebied, die alle mogelijkheden aandraagt om tot een succesvolle begeleiding te komen.
Tijdens het traject heeft hij mij o.a. geholpen met het optimaliseren van mijn Linkedinprofiel en het optimaal benutten van mijn netwerk, wat daarna tot hele positieve reacties van potentiële werkgevers heeft geleid. Ook was hij duidelijk in het aangeven van de kansen op de arbeidsmarkt.

Door gebruik te maken van eerdergenoemde tools is het mij in een hele korte tijd gelukt om een nieuwe werkgever te vinden.

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, kan ik je dus beslist aanraden om contact te zoeken met Mark.

Aleksandra Waterreus
Aleksandra Waterreus
HR Business Partner

Ik heb Mark ontmoet tijdens zijn LinkedIn training en ben onder de indruk van zijn kwaliteiten als trainer en kenner van de arbeidsmarkt!

Zijn enthousiasme over LinkedIn werkte aanstekelijk bij mij (vooral zijn vele voorbeelden uit eigen praktijk). Ook vond ik het handig dat Mark een bredere achtergrond en ervaring heeft op gebied van recruitment en arbeidsmarkt. Zijn tips over solliciteren kwamen daardoor extra overtuigend over.

Gepassioneerd, deskundig, doelgericht, verbindend – zo zou ik Mark omschrijven. Ik heb er vertrouwen in dat hij voor meerdere partijen in de arbeidsmarkt een zeer waardevolle schakel kan zijn.

Zeker aanbevelenswaardig!

Charlene atmopawiro
Charlene Atmopawiro
Bouwkundig ingenieur

Ik ben lang bezig geweest met het vinden van een geschikte functie. Ik ben op veel sollicitatiegesprekken geweest zonder succes. Uiteindelijk heeft Mark mij geholpen bij het vinden van een baan. Tijdens de trainingen werd mij onder andere geleerd hoe ik gericht kan zoeken naar een functie, wat mijn sterke en zwakke punten zijn en hoe ik het beste een sollicitatiegesprek kan aanpakken. Na de trainingen bij Jobsearch4U ben ik weer op gesprekken geweest en heb ik mijn opgedane kennis toegepast. Dit keer wel met succes. Ik heb eindelijk een baan gekregen en ik heb het hier erg naar mijn zin. Ik wil Mark bedanken voor zijn hulp.