ONTDEK JOUW CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

Heb je het gevoel vast te zitten bij je huidige werkgever en kom je niet verder? Denk je na over een carrièreswitch, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt? Job guide geeft je de inzicht en richting om zelfverzekerd de volgende stap in jouw carrière te zetten. In dit persoonlijke traject ontdek je:

  • Hoe de actuele arbeidsmarkt werkt
  • Wat jouw mogelijkheden en kansen zijn
  • Welke banen en type organisaties goed bij jou passen

 

Job Guide is geschikt voor mensen die willen ontdekken wat hun competenties zijn en welk werk bij hen past.

Weet je al wat je kunt en wilt, maar wil je praktische ondersteuning bij het vinden van de juiste baan? Job Search biedt alles dat je nodig hebt.

  1. We starten met een intakegesprek, waarna we de inhoud en lengte van het traject bepalen.

  2. Door middel van persoonlijke gesprekken, doelgerichte opdrachten en assessment brengen onze ervaren arbeidsmarktspecialisten jouw competenties in kaart.

  3. Het resulterende profielschets wordt vervolgens gekoppeld aan de actuele arbeidsmarkt, waarbij je praktisch beroepsadvies en reëel inzicht krijgt in jouw mogelijkheden.

De inhoud van het traject wordt altijd op jouw persoonlijke situatie afgestemd, en kan aangevuld worden met extra modules en begeleiding.

Job Guide kan ook onderdeel zijn van een groter outplacement traject en bekostigd worden vanuit een transitievergoeding.

JOB GUIDE MODULES

Job Guide bestaat uit verschillende modules met begeleiding van een arbeidsmarkspecialist. Zo ben je verzekerd van de beste kwaliteit:

PERSONAL POWER

Het vinden van werk begint met weten wat je in je mars hebt. Daarom starten we altijd met het in kaart brengen van jouw motivatie en competenties.

Dit doen we door middel van persoonlijke gesprekken, praktische opdrachten en eventueel psychologische tests. Hieruit ontstaat jouw arbeidsmarktprofiel, zodat je precies weet wat je kan en wat bij jou past.

JOB SCAN

Tijdens de module Job Scan ondersteunen we je bij het doen van arbeidsmarktonderzoek en het maken van vacature-analyses. Door deze praktische oefeningen krijg je een duidelijk beeld van de actuele arbeidsmarkt en hoe jouw profiel hierop aansluit.

Samen met een arbeidsmarktspecialist stel je vervolgens een bron cv op, zodat in staat bent gericht op vacatures te reageren.

Praktische hulpmiddelen

Jobsearch4U vind het belangrijk dat mensen zelfredzaam zijn in het zoeken naar werk. Daarom ontwikkel je tijdens het Job Guide traject verschillende hulpmiddelen:

Job Guide helpt jou door:

INZICHT EN RICHTING

Leer waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen

ACTIEVE ONDERSTEUNING

Door ervaren arbeidsmarktspecialisten

MEER ZELFVERTROUWEN

Zet zelfverzekerd de volgende stap in jouw carrière

HULPMIDDELEN

Zodat je zelf de regie over jouw loopbaan kan nemen

Maak vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te bespreken: