ONTDEK JOUW CARRIÈREMOGELIJKHEDEN

JOB GUIDE

Heb je het gevoel vast te zitten bij je huidige werkgever en kom je niet verder? Of denk je na over een carrièreswitch, maar weet je nog niet zo goed wat je wilt? Job guide geeft je de inzicht en richting om zelfverzekerd de volgende stap in jouw carrière te zetten. In dit persoonlijke traject ontdek je:

  • Hoe de actuele arbeidsmarkt werkt
  • Wat jouw mogelijkheden en kansen zijn
  • Welke functie en type organisatie goed bij jou past

 

ONZE WERKWIJZE

We starten met een intakegesprek, waarna we de inhoud en lengte van het traject bepalen. Door middel van persoonlijke gesprekken, doelgerichte opdrachten en assessment brengen onze ervaren arbeidsmarktspecialisten jouw competenties in kaart. Het resulterende profielschets wordt vervolgens gekoppeld aan de actuele arbeidsmarkt, waarbij je praktisch beroepsadvies en reëel inzicht krijgt in jouw mogelijkheden.

MAATWERK

Arbeidsmarktoriëntatie kan een zelfstandig traject zijn, of onderdeel van een groter traject. In beide gevallen wordt de inhoud altijd op jouw persoonlijke situatie afgestemd. Eventueel kun je dit traject aanvullen met extra training en begeleiding, zoals sollicitatietraining. Jobsearch4U biedt een breed pakket aan diensten die ieder afzonderlijk afgenomen kunnen, zodat je alleen kiest wat jij nodig hebt.

Job Guide geeft jou:

INZICHT EN RICHTING

Leer waar jouw kansen op de arbeidsmarkt liggen

ACTIEVE ONDERSTEUNING

Door ervaren arbeidsmarktspecialisten

MEER ZELFVERTROUWEN

Zet zelfverzekerd de volgende stap in jouw carrière

PRAKTISCHE VAARDIGHEDEN

Zodat je zelf de regie over jouw loopbaan kan nemen

Tools

Jobsearch4U vind het belangrijk dat mensen zelfredzaam zijn in het zoeken naar werk. Daarom ontwikkel je tijdens het Job Guide traject de volgende tools: