Workshop Face IT Sollicitatietraining

Sollicitatietraining

Start Time

9:00 am

september 19, 2018

Finish Time

5:00 pm

september 25, 2018

Address

Schorpioenstraat 298 - 3067 KW Rotterdam

Workshop FACE IT SOLLICITATIETRAINING: 19 en 25 september

 In samenwerking met INSA: Instituut voor Non-Verbale Strategie Analyse

WERK VANUIT JEZELF
Is voor jou het moment aangebroken om een nieuwe baan te vinden? Dan is het ook tijd om te solliciteren. Maar hoe voer je succesvol een sollicitatiegesprek? Hoe laat je zien dat jij de beste kandidaat bent voor een baan? Wie ben jij?

Succesvol solliciteren is niet makkelijk, maar wel te leren. Het is cruciaal dat je jouw unieke kwaliteiten zelfverzekerd kan presenteren bij een potentiële werkgever. Daarom leer je in deze praktische, meerdaagse training jezelf kennen, waarbij we je tegelijkertijd alle ins en outs van het sollicitatieproces bijbrengen. Dit combineren we met assessments en gespreksoefeningen. Na het volgen van deze training weet jij hoe je jezelf het beste kan presenteren en kun je vol zelfvertrouwen een sollicitatiegesprek aangaan.

INTENSIEF PROGRAMMA
In een groep van maximaal 8 personen gaan we interactief aan de slag met ervaren sollicitatietrainers en wetenschappers om jouw personal brand te ontwikkelen. De training bestaat uit drie delen verdeeld over twee dagen:

Deel 1: basistraining solliciteren (Dag 1, ochtend)
Stap voor stap nemen we het sollicitatieproces door en leer je waar je op moet letten tijdens een gesprek. Daarnaast brengen we je persoonlijke kwaliteiten in kaart en ontwikkelen we een wervende elevator pitch.

Deel 2: analyse persoonlijke communicatie (Dag 1, midag)
Om jezelf nog beter te leren kennen gaan we jouw non-verbale communicatie analyseren. Je krijgt een introductie in de wetenschappelijk gefundeerde INSA methode, waarbij je jouw eigen communicatiestijl leert herkennen en handvatten krijgt om jouw persoonlijke effectiviteit tijdens een gesprek te vergroten.

Deel 3: oefenen netwerk- en sollicitatiegesprekken (Dag 2, middag)
In het laatste deel van de training ga je jouw nieuwe vaardigheden oefenen middels korte, fictieve netwerk- en sollicitatiegesprekken, waarbij je intensief feedback krijgt. Zo krijg je de do’s en don’ts van succesvol solliciteren op praktische wijze in de vingers.

Na afloop van de training:

  • Ken je het sollicitatieproces van A tot Z
  • Ben je je bewust van het effect van jouw persoonlijke presentatie
  • Beschik over je praktische handvatten om zelfverzekerd te solliciteren
  • Weet je je hoe je jezelf het beste kan presenteren

Tevens ontvang je een uitgebreid persoonlijk rapport over jouw communicatiestijl en hoe je deze kennis in de praktijk kan toepassen.

VOOR WIE
De Face It sollicitatietraining is geschikt voor iedereen die zoekt naar werk en:

  • wil weten hoe je succesvol kan solliciteren
  • zichzelf onderscheidend wil presenteren
  • effectiever wil communiceren
  • sneller die droombaan wil bemachtigen

De opbouw van het programma maakt deze training ook geschikt voor ondernemers die willen leren netwerken en opdrachten binnen halen. 

KOSTEN
De kosten voor deelname zijn p.p. € 655 excl. 21% BTW. Het volledige bedrag dient voorafgaand aan de training voldaan te worden. Hiervoor ontvang je een aparte factuur na aanmelding.

Koffie, thee en lesmateriaal is bij de training inbegrepen. Op de eerste dag wordt er tevens een lekkere lunch verzorgd.

MELD JE NU AAN

[recaptcha id:7272 class:classy2008 class:classclassclassm01]

 

Who comes with us?